Akik Tathly Kolye Modelleri

Zincir cok figurlu kolye. Tektas renkli tas kolye.

Akik Tasli Telkari Gumus Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Midyat

Bu kolye urun fotograflarindaki en kucuk boy olan kolyedir.


Akik tathly kolye modelleri. Kehribar kolye modelleri bayanlarin en cok tercih ettigi modeller arasinda yer almasi nedeni ile gunumuzde cesitli kehribar kolye modellerini bulabilmekteyiz. Akik tasi altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Tum kolye modelleri sadece 14983 925 ayar gumus yesil akik tasli rosegold kaplama yesil akik tasli gumus kolye mys7139.

Kolyedeki tas akik tasidir. Kelebek yusufcuk kolye. Tugrali ceyrekli kolye.

Isiltili kolye modelleri ile parlayin isiltili ve parlak aksesuarlar kadinlarin vazgecemedikleri urunler arasindadir. Denizci kilic anahtar. Gunumuzde farkli modelleri bulabileceginiz kehribar kolye modelleri ile sizde sikliginiza farkli ve guzel bir gorunum sunmak icin kehribar taslarindan.

Kolye zinciri ile takilan altin ve gumus renkte kolyeler vb. Ayrica urunlere kapida odeme imkani ve geri iade garantisiyle sahip olacaksiniz. Ayak yuzuk kolye.

Yurtdisina ekstra ucret almadan gonderim yapilmaktadir. Akik tasi gumus kolye modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde. Fiyatlarimiz duzenli olarak guncellenmektedir bu altin kolye garantili olup orjinal ayar damgalidir.

Akik kolye tasli altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Ortalama burgulu zincir 240 gr kolye ucu 220 gr gelmektedir. Birbirinden guzel ve ozel tasarim akik tasi kolyeler ve kolye uclarini inceleyerek satin alabilirsiniz.

Sonsuzluk dini kolyeler. Akik bijuteri tasli kolye modelleri en uygun fiyatlari bijuteri takilar kategorisinde.

Kirmizi Akik Tasa Hz Suleyman Muhru Gumus Kolye Modelleri Ve

Gumus Zincirli Akik Tasli 925 Ayar Bileklik Tesbihevim

Yesil Akik Tasli Damla Modeli Markazit Gumus Kolye 071 Akyuz Gumus

Baget Tasli Daire Kolye Mys8096 Mysilvers

Cift Tarafli Nazar Duali Gumus Mavi Kolye Mys7861 Mysilvers

Akik Tasli El Isi Gumus Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Midyat

Madalyon Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Reis Kuyumculuk