80b Sutyen Kac Beden

Yaptiginiz ilk olcume gore de asagidaki tablodan beden numaranizi bulabilirsiniz. Ic camasir icin beden olcumu giyim tarzina bakarsaniz ic giyimin olculeri dis giyime gore daha onemlidir.

Dogru Sutyen Olcunuzu Biliyor Musunuz Saglik

Dusunun bir kere atletiniz cok buyuk ve ipeksi bir elbise giymissiniz.


80b sutyen kac beden. Eger istediginiz sutyen modelinin size ait olan bedeni kalmadiysa capraz bedende olan sutyeni alabilirsiniz. Bu yazimizda da sutyen olcusunde sikca gordugun cup yani a b c ve d cup ne demek bunlari anlatalim istedik. Biri cup bcd gibi yani gogus ucundan alinan olcu digeri de gogus altindan alinan beden olcusudur.

Bunun icin gogus cevresi bedeninin bir buyugunu kup bedeninin ise bir kucugunu secin ya da tam tersi. Ilgili kisinin uzerinde hicbir giysi yokken asagidaki gosterilen sekilde goguslerinin hemen altindan gogus kafesinin a goguslerinin en dolgun oldugu bolgeden de gogus olcusunu b aliniz. Iki farkli olcuden olusur.

Yasa gore sutyen numarasi kac olmali. Beden olculeri s m l xl ve xxl kac beden sorularinin cevabi lcw beden tablosunda. Cinsel bir soru degil de bedensel bir soru oldugunu dusunuyorum.

Her bir sutyen bedeni 70a gibi bu iki degerin kombinasyonundan olusmaktadir. Beden tablosu simdi burada. 80b olcu derken 80den kasit gogusun altindaki duz alan yani sirt genisligidir 80b olcude yaklasik 70 75cm.

Sirt yani ince ufak bir sirt b cup yani 80 cm gogus dolgunlugu. Aldiginiz elbise ne kadar. Dogru sutyen olcusu gogsunuzun sutyen icerisine tam olarak yerlesmesi ve sizi rahatsiz etmeden bedeninize kusursuzca uyum saglamasi demektir.

Benim bedenim 80b dik ve kivrimlari guzel ama bana biraz kucuk geliyor avucumu rahat dolduruyor sizce 80 beden gogus kucuk mu. Sutyen bedeni icin nasil olcu alinir. Beden ve cup bone olcusu.

Sirt genisligi sutyen olcusu. Daha once su yazimizda sutyen olcusu nasil alinir anlatmistik. Ufak mi yoksa ideal mi.

Sutyen olcunuz iki degerden olusur ve bu degerler sizin sutyen numaranizi belirler. Disaridan bakildiginda atletinizin bozuk yapisi sizin vucudunuzun gorunumunu bozar. Sutyenlerdeki sutyen numaralari 32 34 36 gibi rakamlar da sirt genisligini a b c gibi harfler gogus buyuklugunu ifade ediyor.

80b bedeninin capraz olculeri 85a ve 75cdir. Dogru sutyeni secmen icin de sutyen olcunu cok dogru bir sekilde bilmen ve sutyen alirken buna gore hareket etmen gerekiyor.

Ergonomik Fonksiyonel Sutyen Tasarimi Pdf Free Download

The Cantuarian December 1985 August 1986 By Oks Association Issuu

Dogru Sutyen Bedeni Secimi Tchibo

Sutyen Bedeni Nasil Olculur Cub Bedeni Nedir Youtube

View All Attachments For Bug 407003

Beden Olculeri

Destekli Sutyen Takim Saks Mavisi Patirti