24 Ayar Altyn Isimli Kolye Fiyatlary

24 ayar altin isimli kolye arama sonuclari listelenmektedir. Altinbastan aldiginiz urunlerdeki sertifikada kolyenin kac ayar olduguna dair bilgiler yer almaktadir.

Altin Kolye Modelleri Taki Mucevher Altin Fiyatlari Sahibinden

Altin kolye ve kolye ucu fiyatlari 24 22 18 ve 14 ayar altin gram fiyati altin kolye fiyatlari sayfamizda 24 ayar 22 ayar 18 ayar ve 14 ayar kolyelrin gram fiyatlarini guncel olarak takip edebilirsiniz.


24 ayar altyn isimli kolye fiyatlary. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor. Altin kolyenin kac ayar oldugunu uzerindeki damgaya bakarak ogrenebilirsiniz. Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle.

Altin eski donemlerden beri insanlarin bilhassa da kadinlarin tercih ettigi ve severek kullandigi bir aksesuardir. Ornegin 585 rakami urunun 14 ayar altin oldugunu ortaya koyar. Ayni gun bedava kargo.

Altin kolye ve kolye ucu fiyatlari 24 22 18 ve 14 ayar altin gram fiyati altin kolye fiyatlari sayfamizda 24 ayar 22 ayar 18 ayar ve 14 ayar kolyelrin gram fiyatlarini guncel olarak takip edebilirsiniz. 14 ayar 22 ayar ve 24 ayar gibi secenekleri ile her butceye hitap etmesi ve ekonomik anlamda da hic bir zaman aliciyi zarara ugratmiyor olusu. Altin kolye 14 18 22 24 ayar altin kullanilarak tasarlanan yuzlerce farkli altin kolye ve kolye ucu modeli nusrettakidasektorde unlenen koc kolye canak kolye kugu kolye kum incili kolye ince hayalet kolyeler ve osmanli tugrali kolyelerimiz.

Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. S itemizde bulamadiginiz urunler icinde online musteri temsilcilerimizle iletisime gecebilirsiniz. Tikla en ucuz altin kolye cesitleri ayagina gelsin.

Tum mucevherlerimiz ve takilarimiz fiyat sinirlamasi olmaksizin turkiyenin her yerine sigortali bedava kargo ile gonderilmektedir. Altin kolye nasil anlasilir. 24 ayar altin kolye ve ozel tasarim urunlerin uretimi ve online orak satisi yapilmaktadir.

Isimli Kolye 14 Ayar Altin

Isimli Kolye Modelleri

14 Ayar Altin Isim Yazili Kalin Parali Elisi Zincir Kolye Nusrettaki

65cm Tavsan 24 Ayar Altin Kaplama Kartanesi Kolye

Isim Kolye 14 Ayar Altin Cift Isim Kolye Goz Boncuklu

24 Ayar Altin Isimli Kolye

Ozkonak Kuyumculuk